Meer informatie over onze producten, diensten en services.
Mocht u na het lezen van deze pagina toch nog een vraag hebben, neem dan snel contact met ons op!

Algemeen

Kan ik mijn hosting pakket ook upgraden?
Soms komt het voor dat je uit je huidige hosting pakket gegroeid bent. Geen enkel probleem! Neem contact met ons op.
Kan ik mijn hosting pakket ook downgraden?

Domeinnaam

Wat is een subdomeinnaam?
Een subdomeinnaam, ook wel subdomain genoemd is een langere variant van een domeinnaam. Je kan het zien als een onderdeel van een bestaande domeinnaam. Een voorbeeld van een subdomeinnaam is in ons geval bijvoorbeeld “klanten.jouwdomein.nl”. Dit is dus een subdomein van het domein jouwdomein.nl Over het algemeen wordt een subdomeinnaam vaak gebruikt als ontwikkelomgeving, zoals dev.jouwdomein.nl. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor het hosten van een gescheiden onderdeel van je website, bijvoorbeeld een helpdesk systeem. Hoe maak ik een subdomeinnaam? Je logt in op DirectAdmin welke je van ons bij aankoop van je hosting pakket ontvangt. Hier klik je op de button Subdomeinbeheer boven aan in het rechter gedeelte van de pagina. Hier kun je vervolgens jouw gewenste subdomein invoeren bij Nieuw subdomein. Vervolgens klik je op Maak waarna jouw eigen persoonlijke subdomein aangemaakt is. Er komt nu ook een mapje op de FTP, die de naam heeft van jouw subdomein. Hier kun jij je website bestanden in uploaden waarna deze via het internet zichtbaar zullen zijn.
Vreemde tekens in een domeinnaam.
Is een nieuwe domeinnaam direct actief.
Betaal je een domein per jaar of per maand?
Afwijkende afloopdatum domein verhuizing.

E-mail

Wat is de URL van de webmail?
Voor elke webhosting klant is het mogelijk om gebruik te maken van de webmail. Onze voorkeur gaat echter uit naar Roundcube aangezien deze er gelikter uit ziet en ook qua gebruik prettiger is. Roundcube webmail Voor het gebruik van de Roundcube webmail is het mogelijk deze te bereiken via https://jouwdomein.nl/roundcube of https://jouwdomein.nl/webmail
Hoe stel ik een E-Mail account in bij Gmail?
E-Mail account aanmaken in DirectAdmin?
E-Mail instellen in Outlook?
E-Mail instellen in Android of MacMail?

Webhosting

Kunnen jullie mijn DirectAdmin gegevens resetten?
U kunt inloggen op uw klantenpaneel op https://klanten.webijs.eu In de rechter kolom kunt u een nieuwe ticket aanmaken, hierin kunt u vragen of wij u nieuwe gegevens willen toesturen vermeld er wel duidelijk bij of het gaat om alleen het wachtwoord of gebruikersnaam.
Kan ik SSH toegang krijgen?
Hoe voer ik een traceroute uit naar mijn website?
Hoe maak ik een backup in DirectAdmin?
Hoe kan ik een IP blokkeren op mijn website?
Forceer mijn website naat HTTPS SSL.
Domein doorverwijzen (redirect) via DirectAdmin.

Over bedrijf

Wij willen hosting simpel maken waardoor ieder persoon zijn eigen gebouwde website gemakkelijk online kan plaatsen. Zeggen waar het op staat en de klant voorop stellen, dat is hoe wij graag zakendoen. We houden er niet van om onze klanten te misleiden. Daarom vind je op onze website altijd transparante prijzen en doen we niet moeilijk. Zit je met een vraag? Neem contact met ons op!

Contact

Ereprijs 15
3434 CN Nieuwegein
Tel: (+31) (0)6 50623430
Fax: (+31) (0)84 839 72 00
E-Mail: info@webijshosting.eu
KvK: 65933826
BTW: NL001939909B19

Privacy Policy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Copyright © WeBijS Hosting